Επικοινωνία

Διεύθυνση

Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων
Eρευνητικό Κέντρο "Αθηνά",
Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου,
Παράδεισος Αμαρουσίου 15125
Τηλ:
Fax:
e-mail:
2106875403
2106856804
contact-imsi@athenarc.gr

Οδηγίες Πρόσβασης

Με βάση το χάρτη της ευρύτερης περιοχής και τον παρακάτω χάρτη, ακολουθήστε τις οδηγίες...

Από Αθήνα

Με αστικό λεωφορείο:

  • To 550 (Δέλτα Φαλήρου - Κηφισιά), αποβίβαση στη στάση "Παράδεισος"
  • Τo Α7 (Κάνιγγος - Κηφισιά), αποβίβαση στη στάση "Παράδεισος"
  • Τ Α8 (Πολυτεχνείο - Ν. Ιωνία - Μαρούσι), αποβίβαση στη στάση "Αρτέμιδος"
  • Το Ε14 (Σύνταγμα - ΟΑΚΑ - Υπουργείο Παιδείας), αποβίβαση στη στάση "Αρτέμιδος".

Με το μετρό
Γραμμή 1 (πράσινη γραμμή, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Κατεβαίνετε στη στάση Μαρούσι και από εκεί παίρνετε το δημοτικό λεωφορείο 060 με κατεύθυνση Παράδεισος Αμαρουσίου. Κατεβαίνετε στη στάση "Ρωμανού Μελωδού" (μια στάση πριν από το τέρμα), στη γωνία Αιγιαλείας και Επιδαύρου, και πηγαίνετε αριστερά στην Επιδαύρου.

Με Ι.Χ.:
Ερχόμενοι από Αθήνα φθάνετε στο ύψος του "Agora Center" στην Κηφισίας και στα φανάρια κάνετε δεξιά στην οδό Παραδείσου (στην γωνία είναι η Τράπεζα Πειραιώς). Στην τρίτη διασταύρωση της οδού Παραδείσου στρίβετε αριστερά στην οδό Αρτέμιδος.

Από Κηφισιά

  • Mε τα λεωφορεία 550 (προς Δέλτα Φαλήρου) και Α7, Β7 (προς Κάνιγγος), αποβίβαση στη στάση "Παράδεισος".
  • Με μετρό: Γραμμή 1 (πράσινη γραμμή, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) με κατεύθυνση προς Πειραιά. Κατεβαίνετε στη στάση Μαρούσι και από εκεί παίρνετε το δημοτικό λεωφορείο 060 με κατεύθυνση Παράδεισος Αμαρουσίου. Κατεβαίνετε στη στάση "Ρωμανού Μελωδού" (μια στάση πριν από το τέρμα), στη γωνία Αιγιαλείας και Επιδαύρου, και πηγαίνετε αριστερά στην Επιδαύρου.
  • Mε ΙΧ: Ερχόμενοι από Κηφισιά στρίβετε αριστερά στην οδό Παραδείσου στα φανάρια του Αγ.Γεωργίου. Οδηγείτε στην Παραδείσου μέχρι την τρίτη διασταύρωση που είναι υπό μορφή διχάλας. Στην διχάλα υπάρχουν δύο δρόμοι Άλσους και Αρτέμιδος. Όλο αριστερά είναι η οδός Αρτέμιδος.